Over ons

Boxspringtime de duurzaamste meubelen aan de laagste prijzen !

Onze grootste kracht is anders denken. Wij beseffen dat mensen tegenwoordig minder tijd hebben om van winkel naar winkel te gaan om er meubels en prijzen te vergelijken. Te moeten wachten op de solden- of koopjes periode is dikwijls niet mogelijk en ook niet aangenaam. Wij garanderen je dat je dit nooit meer hoeft te doen. Alle prijzen van onze boxsprings, meubelen en accessoires worden dagelijks gecontroleerd op het internet en in de grootste meubelzaken, bij ons betaal je echt de laagste prijs.

Ons bedrijf is al jaren actief in de meubelbranche als traditionele meubelzaak. Wij beseffen dat niet iedereen zo maar een meubel op internet gaat bestellen, dat is de reden waarom we 1 filiaal ter beschikking hebben gesteld om de meubels en accessoires te komen bekijken.

Ons aanbod is uiteraard op de webshop veel groter dan wat we in de showrooms hebben staan, maar je kan er zeker zien dat we oog hebben voor detail en kwaliteit.  
Voor ons is een goede boxspring, meubel of decoratiestuk een combinatie van duurzaamheid, design en prijs.

Het unieke aan onze werkwijze is dat wij rechtstreeks in contact staan met de fabrieken waar de meubelen gemaakt worden en zo de weg naar jou zo kort mogelijk kunnen houden. Deze nauwe samenwerking zorgt ervoor dat je minder betaald.
Omdat we bij boxspringtime het leveren van de boxsprings en meubels door onze eigen transportdienst uitvoeren, ben je zeker dat, tot op het laatste moment, alles netjes afgezet zal worden in je huiskamer.

Wij maken er een punt van om u het leven te vereenvoudigen. Neem rustig de tijd om onze meubels online te bekijken en te analyseren, heb je om het even welke vraag aarzel dan niet. Neem gewoon contact op met onze klantenservice, stuur ons een mail of gebruik de chatbox.
Waar wacht je nog op ? en heb je toch de verkeerde keuze gemaakt...maak dan gewoon gebruik van onze omruilgarantie.
 

Back to Top